top of page

Coaching

Zin om weer energiek en vol levensvreugde in het leven te staan?

Wil je af van chronische klachten zoals futloosheid, opgeblazen gevoel,

ontstekingen, overgewicht of slapeloosheid? Of wil je opnieuw mentale rust na een

moeilijke periode? Heb je het gevoel te weinig beweging te hebben? 

Het lukt niet altijd om op eigen kracht uit je dagelijkse sleur te geraken, of om

veranderingen aan te brengen in je levensstijl en die dan ook verder te zetten.

Dat is helemaal niet erg!

Als gezondheidscoach kan ik je hierin begeleiden door je aan te leren wat een haalbare en gezonde levensstijl is, waardoor je de balans van je lichaam terugvindt.

Een gezonde levensstijl is meer dan gezonde voeding, het is ook een aangepaste bewegingsvorm vinden en mentale helderheid. Deze factoren hangen allemaal samen en hebben een grote invloed op de manier waarop je in het leven staat.

chill.jpeg

Traject

We starten met een intakegesprek van een klein uurtje waarin we je huidige situatie en je klachten of problemen bespreken. Ook bepalen we wat je doelstellingen zijn.

We bespreken samen wat mogelijk en haalbaar is voor jou om met een gezonde levensstijl jouw balans terug te vinden. We houden hierbij rekening met je persoonlijke situatie, je gezinssituatie, werk- of studiesituatie, je sociaal opvangnet ...

Hierna bepalen we de duur van het traject dat we samen zullen doorlopen (reken toch op een minimum van 4 à 5 sessies, afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen).

Gedurende het traject evalueren we en sturen we bij waar nodig. Tussentijds kan er ook altijd per mail gecommuniceerd worden.

Als coachee bepaal je zelf wat je prioriteiten zijn en bepaal je zelf de intensiteit van je parcours.

Als er specifiek aan gewichtsverlies gewerkt wil worden, moet ik meegeven niet met crashdiëten of vervangmaaltijden te werken. Zelfs de stressvolle periodieke weegbeurten zijn er niet. Ik wil je begeleiden naar een gezonde levensstijl die vol te houden is en waar je je goed bij voelt.

Ik zal je coachen om jouw doelstellingen te bereiken en zal advies en info aanbrengen. Dit op maat van jouw noden en doelstellingen, de acties komen echter van jou! Ik help je op weg naar een leven met een betere balans.

Kostprijs

Intake                           €50

Volgende sessies         €35 / sessie

De sessies zijn individueel. Indien het wenselijk is om met meerdere personen deel te nemen, kan dit altijd besproken worden.

Aangezien ik een gecertificeerd coach ben, komen sommige mutualiteiten tussen per sessie of zetten ze een aangepast traject op poten. Best informeer je even bij jouw fonds in verband met de mogelijkheden.

groen appels.jpeg
bottom of page